Personlig planlægning – snart opstarter travle mig på et fint kursus i personlig planlægning og effektivitet

Har nogle af jer deltaget i et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Nu for tiden er småstressede mig rygende travl pga bloggen og mit arbejde. Måske også en slat for travl. For tiden kan jeg opfatte at jeg misser det daglige overblik, glemmer at beslutte mig for hvilke ting jeg foretrækker at anvende tiden på og på samme tid lander i tidsrøvere som Facebook og Instagram. Det er nok en kendt problematik. Men jeg havde ikk’ overvejet, at jeg kunne gøre noget ved det inden jeg blev fortalt om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det lyder en god idé for mig at komme på den slags kursus i personlig planlægning.

Sandelig om ikk min svigerinde Yvonne og undertegnede har tilmeldt os et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Vi begge skal mestre at prioritere og vide forskellen på hvilke ting der er nødvendigt, og hvad for noget som blot er tidsrøvere. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at få styr på personlig planlægning – såvel når jeg er på job og efter arbejde.

Personlig planlægning og effektivitet har ik lige været en ting, moi har taget mig tid til. Men hvis du læser om sådan et kursus, så virker det til, at man straks får tiden retur ved at blive klog på personlig planlægning med mulighed for at bli’e skarpere.