Rullegitter såvel som opbevaringsrum

Opbevaringsrum er for mange mennesker det samme som et dystert aflukke eller rum, hvor skimmelsvampe trives. Således behøver pulterrum imidlertid ikke at være i praksis. Vælger I pulterrum i stål med sikringsgitter [http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/21-sikringsgitter], får ejendommens beboere nemlig en robust samt stilren pulterrumsløsning til beboelsesejendomme af enhver art. Ydermere får I med garanti loftrum med et flot lysindfald såvel som en ideel tyverisikring [http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/24-tyverisikring] og beskyttelse mod ildebrande og problemer med støv, fugt og skimmelsvampe.

I løbet af vores firmas levetid har vi opsat specialtilpassede opbevaringsrum til almene eller kommunale beboelsesejendomme plus private beboelsesejendomme med f.eks. tyverisikring & sikringsgitter. Afsættet for samtlige af vores opbevaringsløsninger er, at vi gør alt for at give jeres ejendom en løsning, som opfylder beboernes ønsker samt forholdene på loftsetagen. Som følge deraf bruger vi altid hele arealet ned til det mindste hjørne selvom der er skrå vægge, et lavt loft eller lignende.

Der er utallige privilegier med vores virksomheds loftrum i stål med rullegitter [http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/20-rullegitter]. Frem for alt er det en fleksibel samt enkel opbevaringsløsning, hvor I har mulighed for at integrere vores netvægge i stål med to af vores stålpladesystemer for at få lige præcis det udtryk, som I ønsker. Vores virksomheds pulterrumsløsninger sikrer derudover en optimal ventilation. Dette skaber et ideelt indeklima overalt på lofts- eller kælderarealet, som beskytter beboernes opmagasinerede ejendele på den bedst mulige måde. Såfremt jeres andelsboligforening vælger loftrum i stål med rullegitter, vil I få chancen for at indrette et rart loft med en lækker gennemstrømning af lys. Dertil kan I snildt overskue størstedelen af lofts- eller kælderarealet igennem vores rullegitter. Dette giver en øget tryghedsfølelse samt en fordelagtig mulighed for at slukke en brand i et af jeres loftrum, før den rigtigt tager fat. Som prikken over i’et yder vores firmas stålløsninger til pulterrum også optimal tyverisikring og meget mere.