Skal du have hjælp til bestilling af fedtpresser, oliepumpe, fedtpumpe eller dieselslange

Find den rette oliepumpe - cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81 –

Skal du vælge en oliepumpe, kan du både vælge mellem håndstyrede og eldrevne og pumper, der er til forskellige størrelser tromler. Er du usikker, så kontakt en dygtig forhandler og skaf afklaring, så du får dig den bedste oliepumpe.

Køb di dieselslange - cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx – i fornuftig kvalitet

Over halvdelen af forhandlere tilbyder slangeruller, der kan anvendes til flynde væsker såsom diesel, vand, fedtstoffer mm. En dieselslange kan anvendes af garager, værksteder, tankstationer mm.

Hjulet på beholderen er enkel at samle og kan sættes op i loftet eller på væggen. Det betyder, at man nemt og ligetil kan rulle slangen ud til den længde du har behov for, når du skal gøre brug af den og rulle den sammen igen når du er færdig.

Ny fedtpresser af skarpeste kvalitet

Også for fagfolk kan køb værktøj og udstyr være kompliceret. Vælg derfor en dygtig forhandler, der kan tilbyde produkter af høj kvalitet. Så kan du fx opnå rådgivning om valget mellem en batteri- eller hånd fedtpresser. Fordelen ved den batteridrevne fedtpresser er, at den forsimpler arbejdet meget. Men i nogle tilfælde er den håndbetjente fedtpresser at foretrække, så undersøg markedet, hvis du er i tvivl.

Har du behov for fedtpumpe - cogetil.dk/da-DK/Fedtpumpe.aspx – ?

Behov for ny fedtpumpe til f.eks. at smøre smådele på bilen eller cyklen? Jeg bruger min fedtpumpe til at sprøjte fedt ind omkring pedalen uden at jeg behøver skille den . Det gør jeg ind imellem så jeg holder pedalerne i form i vintervejr og regn. Når jeg er på arbejde benytter jeg også en fedtpumpe til at smøre traktorerne.