Uagtet om du primært er til hastighed eller afslappende sejlture, er 1 påhængsmotor et fantastisk indfald

Så snart det atter starter med at forekomme lunt, & sommersæsonen varsler sin fremkomst, bliver det for en god del danskere lig m. jollesejlads. Uanset hvorvidt det er fart & hjertebanken i en speedbåd, der er sagen, eller om det er 1 fredfyldt fisketur i 1 klejn optimistjolle, er det fantastisk gemytligt at opleve solskinsvejret til søs!

Til netop dette formål gør en del danskere brug af en påhængsmotor, & det er en storartet investering! Ved brug af 1 påhængsmotor skånes du nemlig for at være tvunget til at gøre det anstrengende slæb alene. Du kan bare læne dig tilbage & indtage det fine solskinsvejr, samtidig med at din påhængsmotor styrer båden af sted.

Hvad for en slags påhængsmotor, du skal have, kommer an på den facon, hvorpå du bruger båden. Foretrækker du super høj fart? Hvis svaret er ja, må du investere i en volumiøs og kraftig påhængsmotor, som kan formå at skyde dig igennem bølgerne med flyvende speed. Er du tværtimod mere ude efter en stille og rolig sejltur…? Så er det en diskret påhængsmotor, du skal investere i.

1 er i hvert fald givet, & dét er, at både store og mindre robåde har godt af 1 påhængsmotor – og det har du ligeledes. Med sådan én er turen jo betydeligt lettere, & det kan nu engang ene og alene være et fortrin. I realiteten er det en glimrende idé allerede på denne tid af året at gå i gang med at kigge efter 1 påhængsmotor. Når det er godt vejr kommer der jo til at herske stor efterspørgsel, og det må søreme være synd at måtte gå forgæves!