Uden tvivl er det skægt at iklæde sig fastelavnskostumer!

I Europa er det ik en sjældenhed, at de afgående elever på deres allersidste minutter som folkeskoleelever iklæder sig sidste skoledag kostumer, & kaster med slik til de små klasser. Dét er naturligvis for at markere, at den forbindende klasseundervisning er over. Mange glæder sig meget til den sidste dag, & afbenytter utallige timer på at vælge de helt fejlfrie sidste skoledag kostumer. På mit udannelsesteds sidste skole dag gik jeg på efterskole, & dagen faldt derfor sammen med, at mit skoleophold sluttede. Mine venner og mine følelser cirklede således omkring at skulle sige farvel til søde perleveninder, og jeg tænkte således virkelig ik på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil rigtig gerne på samme tid bekende, at jeg ej elsker at iklæde mig hverken fastelavnskostumer eller karnevalskostumer. på andre folkeskoler…

Min far har klarlagt, at jeg som en ung knøs tit klædte mig ud i fastelavnskostumer. Efter nogen tid reduceredes denne lidenskab dog. Jeg kan uden tvivl anskue det spøjse i fastelavnskostumer, men af en ikke kendt grund, har jeg ik’ lige siden jeg var en rolling haft en interesse for karnevalskostumer. Og det er derfor heller ik i sjældne tilfælde, at jeg kommer til en festivitas som den værst udklædte bærende de mindst innovative fastelavnskostumer! Og jeg må indrømme, at det er tørt, når langt de fleste andre gæster har gjort noget ud af det. Ergo: i nærmeste fremtid vil jeg søge at ”step up my game”, når jeg bliver indbudt til en udklædnings fest, & købe nogle fantasifulde karnevalskostumer.