Vandglade mig er startet med speedbådskørekort Århus – mor her er startet på duelighed/duelighedsbevis så jeg kan lære at sejle et styks båd

Freddy & Undertegnede har lige begyndt på at lære sejllads til duelighedsbevis. Jeg har ikke forstået hvorfor det er kaldet duelighed. Men det er en form for speedbådskørekort Århus, så jeg & ham når vi har fået vores duelighedsbevis kan få en speedbåd og sejle Sjælland rundt i vores ferie.

Kæresten og undertegnede har hen over noget tid haft tanker om at tage det her duelighed bevis, fordi vi holder af sejllads og havvandet. Onkel har duelighedsbevis og jeg har tit sejlet med hvor jeg har overvejet ligesom ham at få bevis på duelighed. Både at sejle og følelsen i diverse havne, hvor sejlfolket morer sig efter skumring med god mad, hyggesnak og bobler er lige mig. Så et styks duelighedsbevis med speedbådskørekort Århus må jeg til.

Så jeg forhørte mig hos den gode mand, hvilket sted det er bedst at få sig et duelighedsbevis, og derefter fik speedbådskørekort Århus hans positive anbefaling. Stedet ligger nær mit arbejde, så speedbådskørekort Århus er fuldkomment. Så kan kæresten og jeg færdiggøre duelighedsbevis lige efter studie/job.

Er I som mig pjattede med at være på havet? Kender I et billigt firma der har speedbådskørekort Århus, har et par af jer også gået til duelighed bevis eller har nogle af jer læsere haft duelighedsbevis i lang tid?