Vedrørende Hegnsstolper, havelåger, fødselsdagsstress og lagkagefyld

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Undertegnede går i de her dage & overvejer mindstebarnets børnefødselsdag med fyldet til lagkagerne + boller, så vil kæresten ikk tænke på noget andet end hegnsstolper » www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager,. Iiih. Kæresten og jeg ska’ se at få udskiftet havens tussegamle gærde, og det stiller krav til ubrugte hegnsstolper og at vi skal vælge ml mange havelåger. Det er fair nok men kunne projekt hegnsstoler ik godt vente til når ham og jeg har klaret børnefødselsdagen, hvor ham og jeg får 20 børnehaveunger rundt om bordet? Børnefesten vurderer praktiske jeg bli’r pænt anspændt at fikse på egen hånd.

Min type i hegnsstolper og havelåger har jeg ikk’ overvejet. Havelåger og hegnsstolper har bare været noget, som var ligegyldigt, dér hvor jeg har haft barndomshjem da jeg var barn. Men nu og her har manden og jeg selv murermestervilla og må træffe valg om den slags. Kæresten har opdaget et par kompetente firmaer online og han ønsker ikke selvstændigt at beslutte sig for om han foretrækker hegnsstolper af træ eller aluminium. Jeg er vidst mest til træ, meeen hegnsstolper i aluminium er måske mere robuste?

At skaffe os høj havelågen ævlede vi om, og nu har min mand opdaget et par flotte og solide havelåger, som oven i købet har lås. Det kan jeg godt lide, nu hvor manden og jeg har hus på et sted, hvor ikke en sjæl vil se det, såfremt der sker forsøg på indbrud.

Så snart børnehaveungerne er spist af med underholdning og chokoladelagkage, så skal min kæreste og jeg i fællesskab købe hegnsstolper og havelåger. I modsat fald skal mor her nok ikke regne med, at stressede jeg får fred for hans ævl vedr. fordelene ved havelåger med lås, hegnsstolper i træ vs alu og lignende haveplaner.