Vedrørende udsigt, vedligeholdelsesfrit hegn og indkig i vores baghave

Nu hvor min kæreste og jeg er uprøvede herrer i egen bungalow skal vi se at forholde os til ting og sager som vedligeholdelsesfri hegn såsom komposit hegn. Vores baghave ligger direkte med adgang til skoven og er begrænset skærmet af ved brug af berberisbuske. Vores udsyn er fin, men uden et vedligeholdelsesfri hegn har alle mulighed for at glo lige ind til os. Og jeg og kæresten vil hellere have nogle områder af baghaven, hvor vi har mulighed for at gå rundt uden så meget tøj.

Jeg er startet på at google på vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn her i månederne efter at kæresten & mig er flyttet til Frederikssund. Lucas Ib og jeg aner ikk’, om vi går efter et komposit hegn, men vi går altså efter et vedligeholdelsesfri hegn til haven. Der er kæresten og jeg ligesindede.

Farbror Lucas Ib har komposit hegn i baghaven, og dét valg er herren uhyre begejstret for. Så vidt jeg ved kan det shoppes i flere forskellige mørke og lyse farver og størrelser. Hans vedligeholdelsesfri hegn er mørkegråt, men jeg og min kæreste vil vælge et lyst eller hvidt komposit hegn. Ham & jeg prefererer noget mere lyst og landligt.