Vi har spenderet penge på sexlegetøj

Mig og min fyr har kigget i en forretning med sexlegetøj sammen for at erhverve nogle forskellige ting, eksempelvis en ny dildo, der skal bruges til at få vores gode sexliv tilbage, på grund af at vi godt kunne tænke os at få erotik - www.amoro.dk/shop/frontpage.html – ind i vores parforhold. Sjældent er det, at vi har sex, og hvis vi omsider har sex, er det lidt ensformigt, så nu vil vi forsøge at anvende noget sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, som min kæreste og jeg var ejere af forinden, var ikke andet end en dildo, der ikke en gang fungerede længere. Egentlig elsker min kæreste erotik, men han har haft så travlt på jobbet, at sexlivet ikke er ligesom før. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, været glad for forspillet, og han synes godt om at se mig onanere ved brug af en dildo, når vi er ved at gå i gang med at have sex.

Da min fyr og jeg var inde i forretningen med erotik plus sexlegetøj, erhvervede vi en masse varierende ting. Vi spenderede penge på noget til ham & ting til mig, som blandt andet en dildo, såvel som nogle ting, som vi begge vil nyde. Det var yderst sexet at kigge på sexlegetøj sammen med kæresten, så vi fik faktisk helt lyst til at tage hjem for at have sex sammen med det samme…