Vores netbutik skal forhandle et kondom af høj kvalitet til den fine kunde!

Erotik sælger! Det er et skarpt ord sprog, & det er stadig sandt. Det er i hvert fald hvad jeg tror. & jeg har påtænkt at finde ud af, hvorvidt dette mundheld i realiteten er sandfærdigt! Jeg tumler med ideen om at starte min egen lille biks. Til at starte med finder jeg det bedst at åbne en virtuel forretning. Såfremt det viser sig at udvikle sig ovenud godt, kunne jeg fantastisk godt have lyst til at åbne op for en fysisk strøgbutik. Biksen skal tilbyde fleshlight {http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html}, fifty shades {http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html} filmen, samt et kondom {http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html} til de, der behøver det. Fifty shades har i nogen tid været ekstremt populær, & har fået fantastisk meget spalteplads i aviserne. En hel del kender fifty shades… Og jeg håber, at dét får den betydning, at jeg er i stand til at ”lokke” en masse mennesker, som er fascineret af fifty shades… For eventuelt er de så optaget af andre lignende emner også, som eksempelvis fleshlight eller et moderne kondom… Eller muligvis noget helt tredje, bare de bruger knaster, så er jeg egentlig ligeglad med, hvad de køber af mig…

Igennem flere måneder har jeg drømt om at åbne egen biks. At det så lige endte med at blive en virksomhed, der forhandler fleshlight, fifty shades eller et særligt slags kondom, vil jeg helt sikkert betegne som et udslag af skæbnens magt. Men ik desto mindre er det min hverdag for øjeblikket. Jeg har ingen drømme om at jeg skal blive rig af at tilbyde fleshlight, fifty shades eller et kondom her og hist. Jeg uhyggelig bevidst om, at også denne afkrog af markedet er presset hårdt. Men det er virkelig heller ik det mest betydningsfulde at tjene kassen. For mig er det altafgørende det eventyrlige i livet som selvstændig ejer af en butik. Det fascinerende for mig lægger i at iværksætte noget fra bunden. Det er det, jeg er dybt opslugt af nu, hvor jeg er ved at beslutte mig for, om min butiks grundsortiment skal bestå af fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den opmærksomme kunde. Der er fantastisk mange afgørelser, som skal træffes. & nogle gange lægger jeg lysvågen om natten, men lykkeligvis ik’ så jævnligt mere…