Vores største ønske for fremtiden er et arkitekttegnet hus.

Vi kan mærke, at det er tid til, at ægtemanden & jeg flytter i et hus, som er stort. I længere tid har min bedre halvdel og jeg taget ophold i en ovenud bitte stuelejlighed inde i Hornbæk. Men akkurat nu er tiden inde til, at vi føler for at bo i en rigtig husblok. Ønsket må begribes i konneksitet med, at vi regner med, at der ik går alverdens tid, før vi skal have nogle små pus! Vi efterstræber et arkitekttegnet hus, da vi har den holdning, at den slags huse er de mest moderne. Men tilmed af den grund, at kæresten og jeg ej er i tvivl om, at en ombygning ligeledes hurtigt er bekostelig. Kæresten og jeg har i lang tid været i tvivl om: hvad koster en tilbygning i grunden? Men vi har nu undersøgt det, & er nu klar over, at en ombygning hurtigt bliver mere bekosteligt end et arkitekttegnet hus, hvori vi alene kan få lov til at bestemme. Det har været vores drøm i længere tid at leve i et arkitekttegnet hus!

Om ik så lang tid kører vi hen til arkitekten, som bliver betalt for at opridse et såkaldt arkitekttegnet hus for os. & min bedre halvdel og jeg medtager naturligvis alle vores indfald, & så må vi se, hvad, der kan fungere i praksis. Dét handler selvfølgelig også om, hvor mange gysser, kæresten og jeg ønsker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just forklaret, havde kæresten og jeg allerede analyseret, hvad en ombygning kræver af investeringer, & dét ville mindst koste ligeså meget som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har tillige regnet på: hvad koster en tilbygning når man iberegner samtlige udlæg, der kan opstå. & det er i nogen grad lige så pebret, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi står helt sikkert fast på vores plan om et arkitekttegnet hus. Og vi kan bestemt ej vente med at invitere venner og familie hjem til os. Efter at kæresten og jeg har levet på så få kvadrameter i længere tid, ser vi nu frem til at bo i et formidabelt arkitekttegnet hus.